Vier verdachten zijn opgepakt.
Volledig scherm
Vier verdachten zijn opgepakt. © anp

Jonge mama met baby in huis krijgt overvallers over de vloer

MaasmechelenAan de Steenweg naar As in Maasmechelen is maandag 10 januari een home invasion gepleegd bij een vrouw die alleen thuis was met haar baby. Twee daders drongen binnen toen haar vriend de woning verliet. Ze gingen aan de haal met juwelen en geld.

 1. Hackathon bij SAB levert leuke ideeën op
  Bree

  Hackathon bij SAB levert leuke ideeën op

  Afgelopen dinsdag en donderdag vond een hackathon plaats op het Sint-Augustinusinstituut Bree. De organisatie verliep in samenwerking met UHasselt met als doel de school met originele ideeën nog leuker te maken. Er werd in gemengde groepen gebrainstormd en na de uitwerking kozen de drie jury’s elk een winnaar. Hierbij werd gelet op originaliteit, kwaliteit van de uitwerking en natuurlijk ook de presentatie van hun idee. Deze drie groepen mochten hun idee dan pitchen voor de volledige leerlingengroep en de professionele jury, waartoe ook burgemeester Liesbeth Van der Auwera (CD&V) behoorde. Via een live poll mochten hun medeleerlingen kiezen welk idee effectief zal worden uitgevoerd. Dat maakt onder meer dat er volgend jaar een cultuurweek zal worden georganiseerd op de school.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.