Imker André Geerits van imkerij GrimBee.
Volledig scherm
PREMIUM
Imker André Geerits van imkerij GrimBee. © Karolien Coenen

Imker vangt Aziatische hoornaars, geeft ze rugnummer én vindt gigantisch nest: “Zo maar liefst veertig nieuwe nesten kunnen verijdelen”

Wat André Geerits uit Opgrimbie dit weekend gedaan heeft? Iets straffers dan u en ik. Met een groep vrijwilligers wist hij een gevaarlijk nest Aziatische hoornaars te lokaliseren. André is imker en ondervindt al maanden last. “Het nest hing tweehonderd meter verder in een tuin waarvan de bewoners het zelf nog niet wisten”, zegt Geerits.  

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Reconstructie van doodgestoken Maasmechelaar Massimo De Luca: “Tegenstrijdigheden, maar waarheid zal naar boven komen”
  Eisden

  Reconstruc­tie van doodgesto­ken Maasmeche­laar Massimo De Luca: “Tegen­strij­dig­he­den, maar waarheid zal naar boven komen”

  De Oude Baan in Eisden werd woensdag afgesloten voor de reconstructie van de moord op de Maasmechelse rapper Massimo De Luca (26). Die kwam afgelopen mei om het leven toen een aanslepende ruzie tussen Massimo en familielid A.C. (49) escaleerde tot een dodelijke messteek. Op de reconstructie waren alle partijen aanwezig en ze hebben, weliswaar in gespannen sfeer, hun medewerking verleend.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen