Vertelfestival in campus de Helix in Maasmechelen
Volledig scherm
Vertelfestival in campus de Helix in Maasmechelen © Mine Dalemans

Het vak Nederlands saai? Leerlingen campus de helix organiseren Vertelfestival

Vandaag vond het allereerste Vertelfestival plaats in Maasmechelen. Het waren de leerlingen van het vierde jaar aan campus de helix die het event uit de grond stampten. “We staken dit in elkaar tijdens de lessen Nederlands”, zegt leerling Daan Hermans (16)

1 reactie

 • Katelijn Ramakers

  2 jaar geleden
  Super gedaan!!!
 1. Robert Stevens (P. Eisden) over de tijd van toen: “Ik beleefde bij Patro een mooie tijd en zal de club steeds in mijn hart dragen”
  Voetbal Traditieclubs

  Robert Stevens (P. Eisden) over de tijd van toen: “Ik beleefde bij Patro een mooie tijd en zal de club steeds in mijn hart dragen”

  Als je Patro Eisden zegt, leg je meteen de link naar de familie Stevens. Vader Jaak maakte deel uit van het Patro’s stichtingselftal dat in 1942 de allereerste competitiewedstrijd speelde. Zoon Robert Stevens doorliep er de jeugdreeksen en maakte twee termijnen vol als clubvoorzitter. In elke doortocht veroverde hij in zijn eerste jaar de titel. Dat gebeurde met Lei Clijsters in 1993 en met Norbert Beuls in 2011. “Ik beleefde mooie tijden bij Patro en zal de club steeds in mijn hart dragen, maar in moeilijke periodes stond ik er dikwijls alleen voor”, blikt Robert Stevens terug.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”