Sasan en Salar Azimi ten tijde van 'The Sky Is The Limit' in 2017.
Volledig scherm
Sasan en Salar Azimi ten tijde van 'The Sky Is The Limit' in 2017. © Photonews

Gebroeders Azimi van ‘The Sky is the Limit’ opgepakt in fraudezaak, politie valt binnen in hotel

Zeeuws-VlaanderenDe Nederlandse politie is dinsdagmorgen binnengevallen in hotel De Elderschans in het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg (Sluis), eigendom van de gebroeders Azimi. Dat melden onze collega's van Provinciale Zeeuwse Courant. Speurders namen computers, documenten en USB-sticks in beslag bij de ex-voorzitter van Patro Eisden. De broers zijn opgepakt.

 1. Ex-Genkdoelman Olivier Vliegen aast op vaste keepersplaats bij Tsjechische eersteklasser Slovan Liberec: “Ik ben klaar voor een nieuwe stap”

  Ex-Genkdoel­man Olivier Vliegen aast op vaste keepers­plaats bij Tsjechi­sche eersteklas­ser Slovan Liberec: “Ik ben klaar voor een nieuwe stap”

  Een vijftal jaar geleden maakte Olivier Vliegen samen met Gaëtan Coucke en Nordin Jackers nog deel uit van een bijzonder getalenteerde KRC Genkse jeugdlichting keepers. Na een ommetje bij Anderlecht koos Olivier Vliegen op zijn achttiende voor een stap in het onbekende en tekende een contract van drie jaar en een half bij de Tsjechische eersteklasser Slovan Liberec. “Ik voel me sterker dan ooit”, klinkt een gemotiveerde Vliegen.
 2. Van Italiaanse namiddagen tot EK op groot scherm en fietstochten: Belevingsvolle pop-upbar opent vrijdag de deuren vlakbij Fietsen door het Water
  PREMIUM
  Genk

  Van Italiaanse namiddagen tot EK op groot scherm en fietstoch­ten: Belevings­vol­le pop-upbar opent vrijdag de deuren vlakbij Fietsen door het Water

  Op een 200-tal meter van de toeristische attractie Fietsen door het Water in Bokrijk gaat aanstaande vrijdag een nieuw pop-upconcept van start, genaamd Bar Jozef. Daar zal je niet enkel terechtkunnen voor een hapje en een drankje, maar ook voor tal van activiteiten. We spraken met één van de organisatoren om eens te horen wat we zoal mogen verwachten.