Sasan en Salar Azimi ten tijde van 'The Sky Is The Limit' in 2017.
Volledig scherm
Sasan en Salar Azimi ten tijde van 'The Sky Is The Limit' in 2017. © Photonews

Gebroeders Azimi van ‘The Sky is the Limit’ opgepakt in fraudezaak, politie valt binnen in hotel

Zeeuws-VlaanderenDe Nederlandse politie is dinsdagmorgen binnengevallen in hotel De Elderschans in het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg (Sluis), eigendom van de gebroeders Azimi. Dat melden onze collega's van Provinciale Zeeuwse Courant. Speurders namen computers, documenten en USB-sticks in beslag bij de ex-voorzitter van Patro Eisden. De broers zijn opgepakt.

 1. Joeri Op de Locht verhuist van Torpedo Hasselt naar Houthalen: “Met Park zo snel mogelijk de verloren plaats in eerste provinciale heroveren”
  Voetbal Tweede provinciale

  Joeri Op de Locht verhuist van Torpedo Hasselt naar Houthalen: “Met Park zo snel mogelijk de verloren plaats in eerste provincia­le heroveren”

  Joeri Op de Locht kreeg enkele maanden geleden enigszins verrassend te horen, dat hij omwille van budgettaire redenen Torpedo Hasselt moest verlaten. Sinds kort heeft de 29-jarige middenvelder een nieuwe club. Op de Locht tekende een verbintenis bij tweedeprovincialer Houthalen. “Park toont ambitie en wil op korte termijn terug naar de hoogste provinciale reeks. Die uitdaging wil ik mee aangaan”, verklaart Op de Locht zijn keuze.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten