Garagist C. werd in verband gebracht met twee wietplantages in Dilsen-Stokkem en in Maasmechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Garagist C. werd in verband gebracht met twee wietplantages in Dilsen-Stokkem en in Maasmechelen. © anp

Garagist riskeert als bendeleider vier jaar cel voor grote cannabisplantage in zijn woning: “ik heb alles op internet opgezocht”

Dilsen-Stokkem/MaasmechelenEen 52-jarige garagist uit Maasmechelen riskeert een celstraf van vier jaar omdat hij een grote, professionele cannabisplantage installeerde in zijn huurhuis in Dilsen-Stokkem. De man zou ook een tweede plantage opgezet hebben in de schuur van zijn aangetrouwde neef in Maasmechelen. Verschillende camera’s zorgden voor een live feed van de plantages, waarin volgens de aanklager ook nog twee andere koppels betrokken waren. De vijftiger beweert echter dat hij alleen handelde. “Ik heb alles zelf op internet opgezocht maar het is fout gegaan.”

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld