Dertiger riskeert twee jaar cel voor aanranding en exhibitionisme

Een 32-jarige Maasmechelaar moest zich voor de strafrechter verantwoorden omdat hij op 22 juli 2016 twee tienermeisjes lastigviel. Een 17-jarig meisje beschuldigde de dertiger ervan dat hij haar aan de bushalte in Maasmechelen meenam en haar in de wagen aanrandde. Nog diezelfde dag meldde een 19-jarig slachtoffer dat de dertiger zijn geslachtsdeel liet zien en haar vroeg hem te bevredigen. De aanklager vorderde een celstraf van twee jaar, maar de man zelf ontkent en vraagt de vrijspraak.

 1. Transportfirma riskeert liefst 2,5 miljoen euro aan ontweken bijdragen en niet-betaalde lonen te moeten terugbetalen: “Ze hebben ons allemaal gerold”
  Wevelgem/Genk

  Transport­fir­ma riskeert liefst 2,5 miljoen euro aan ontweken bijdragen en niet-betaalde lonen te moeten terugbeta­len: “Ze hebben ons allemaal gerold”

  Een Nederlandse transportfirma die winkelwaar vervoerde voor supermarktketen Lidl hangt in de Brugse rechtbank een verbeurdverklaring van liefst 2,5 miljoen euro boven het hoofd. Bijna 90 Poolse en Litouwse truckers zouden veel te weinig loon gekregen hebben naar Belgische normen en ook de sociale bijdragen werden naar verluidt niet betaald. “Dat bedrijf heeft ons allemaal gerold”, sneerde arbeidsauditeur Jeroen Lorré.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af