Volledig scherm
© Photo News

De coronacijfers in Maasmechelen van zaterdag 10 oktober

 1. Maasmechelaar Kenneth Schuermans (OHL) revalideert na afgescheurde achillespees: “Blij dat ik na vijf maanden eindelijk met loopoefeningen mag hervatten”
  Voetbal 1A

  Maasmeche­laar Kenneth Schuermans (OHL) revali­deert na afgescheur­de achilles­pees: “Blij dat ik na vijf maanden eindelijk met loopoefe­nin­gen mag hervatten”

  Terwijl het OHL-team deze week neerstreek in het Genkse Hotel Stiemerheide en zich op de velden van Bregel Sport voorbereidde op de competitietopper tegen Anderlecht, maalde Kenneth Schuermans zijn dagelijkse revalidatierit naar Leuven. De OHL-verdediger scheurde op de eerste competitiespeeldag tegen Eupen zijn achillespees en is wellicht out tot einde van het seizoen. “Uiteraard is dit balen. Vorig seizoen miste ik geen enkele wedstrijd en nu dit. Ondertussen blijf ik ons team op de voet volgen. Top hoe ze presteren”, zegt Kenneth Schuermans.
 2. Ondernemer die diploma vervalste, is nu zaakvoerder op Leuvense Oude Markt: “Ik ben vastgelopen in de leugens”
  PREMIUM
  Beringen/Hasselt/Leuven

  Ondernemer die diploma vervalste, is nu zaakvoer­der op Leuvense Oude Markt: “Ik ben vastgelo­pen in de leugens”

  Een jonge Limburgse ondernemer vertelde in 2018 thuis fier dat hij zijn diploma aan de UCLL had behaald en ging vervolgens aan de slag als instructeur B in de sportwereld. De jongeman bleek echter te hebben gelogen over zijn diploma en reed zich uiteindelijk vast in de leugens. Hij riskeert tien maanden cel en een boete van 1.600 euro. Vandaag is hij zaakvoerder op de Oude Markt in Leuven en kijkt hij met veel spijt terug op de feiten.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo