De Maasmechelaar en zijn broer kwamen persoonlijk naar de strafrechtank in Tongeren
Volledig scherm
PREMIUM
De Maasmechelaar en zijn broer kwamen persoonlijk naar de strafrechtank in Tongeren © Mine Dalemans

Bende rond Maasmechelse dertiger riskeert tot 7 jaar cel voor 10 cannabisplantages: “ze maakten dankbaar gebruik van de grensregio”

MaasmechelenDe 17 leden van de bende rond Maasmechelaar S.B. (36) en zijn jongere broer S.K. riskeren tot zeven jaar cel voor grootschalige productie en handel in cannabis. De tien plantages, die verspreid over Belgisch en Nederlands Limburg werden aangetroffen, leverden volgens de aanklager ruim 300.000 euro op. “Ze deden er alles aan om onder de radar te blijven.”

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. “Ik sloeg met mijn frietschep, maar hij was te sterk”: frituuruitbaatster gewond na gewelddadige overval
  PREMIUM
  Genk

  “Ik sloeg met mijn frietschep, maar hij was te sterk”: frituuruit­baat­ster gewond na gewelddadi­ge overval

  “Je denkt toch niet dat ik zomaar mijn geld ga afgeven?” Wie frituur ‘t Frietje overvalt, denkt best twee keer na. Linda Milanetto werd dinsdagavond rond 19.30 uur belaagd door een gemaskerde overvaller die het geld uit de kassa eiste. “Geen denken aan”, antwoordde ze, waarop een hele confrontatie volgde. De Genkse zit nu thuis met een hoofdwonde én een lege kassa.