Samson (22), zoon van clanleider Sandro Hamidovic (52), werd tijdens de mislukte ontvoering van Silvio Aquino neergeschoten en door zijn kompanen achtergelaten op de A73 in Roermond.
Volledig scherm
PREMIUM
Samson (22), zoon van clanleider Sandro Hamidovic (52), werd tijdens de mislukte ontvoering van Silvio Aquino neergeschoten en door zijn kompanen achtergelaten op de A73 in Roermond. © Persbureau GinoPress

ASSISEN. Hamidovic-clan reed ambulance met moeder en pasgeboren baby klem om hulp te eisen voor neergeschoten kompaan: “ze vluchtten weg en lieten de overleden man achter”

OudsbergenOp 27 augustus 2015 vluchtten de Hamidovic-leden na de moord op Silvio Aquino in hun zwarte jaguar richting Nederland. Ze reanimeerden intussen hun jongste kompaan Samson (22), die Silvio met een afgenomen wapen net voor hij geliquideerd werd nog had kunnen neerschieten. Op de A73 in Roermond reden ze een ambulance met een vrouw en een pasgeboren baby klem om hulp te eisen. “Het was voor ons meteen duidelijk dat die man overleden was”, getuigde de ambulancier vandaag.