Minister Lydia Peeters en schepen van Mobiliteit Marleen Kortleven (Open Vld).
Volledig scherm
Minister Lydia Peeters en schepen van Mobiliteit Marleen Kortleven (Open Vld). © RV

Al meer dan 3.500 bestuurders geflitst aan werken grensovergang E314

MaasmechelenMinister Lydia Peeters (Open Vld) had de burgers gewaarschuwd, maar toch liepen sinds het plaatsen van de mobiele flitscamera’s héél wat mensen tegen de lamp. De minister wil de veiligheid voor de arbeiders op de werf bewaren en houdt de snelheid daarom strikt in de gaten.

 1. Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”

  Eli Sam Bruce is back. Een knieblessure hield de Patrospits drie maanden uit competitie. En dat was balen voor Sam Bruce, die een aan schitterende seizoen bezig was en tot dan negenmaal de netten bol zette. Vooral op mentaal vlak had Eli het moeilijk. Vorig weekend tegen Mandel maakte hij na de rust zijn wederoptreden. Het geluk straalde uit zijn ogen en gretig dat hij was. “Ik heb een moeilijke periode achter de rug en heb meermaals heel diep gezeten”, blikt Sam Bruce terug. “Iedereen binnen de club, mijn familie en vrienden hebben me al die tijd gesteund en doorheen die moeilijke tijd geholpen. Je weet niet hoe blij en gelukkig ik was om zaterdag terug tussen mijn maats te staan.”
  Maasmechelen
 2. Leider Eendracht Mechelen a/d Maas wint spektakelderby tegen Boorsem in absolute slotfase (3-4): “Een gelijkspel was juister geweest”
  PREMIUM
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Leider Eendracht Mechelen a/d Maas wint spektakel­der­by tegen Boorsem in absolute slotfase (3-4): “Een gelijkspel was juister geweest”

  De Maasmechelse derby tussen Boorsem Sport en Mechelen a/d Maas bood alles was je als supporter maar wensen kon: veel ambiance, spanning, een karrevracht doelpunten en een onwaarschijnlijke ontknoping. Eendracht domineerde voor de rust en liep verdiend 0-2 uit. In de tweede helft nam Boorsem het initiatief over, schakelde een versnelling hoger en boog de achterstand om in een voorsprong. Eendracht kwam er niet meer uit en de partij leek beslist. Tot Ferro en Czifrik in de absolute slotfase alsnog genadeloos toesloegen. “Het was een genietbaar derby met twee teams die elk één helft voor hun rekening namen. Een gelijkspel was juister geweest”, klonken beide trainers na afloop.
  Maasmechelen