Jan Delbroek bij de sluiting van zijn fotozaak Bögemann eind 2017.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Delbroek bij de sluiting van zijn fotozaak Bögemann eind 2017. © Tony Van Galen

PORTRET. Jan (67) van vroegere fotozaak overlijdt na klap tegen openzwaaiend autoportier: “Hij was de perfecte leermeester”

Maaseik / Genk“Papa was voor ons een voorbeeld van een goede mens", zegt Koen, de zoon van de verongelukte  Jan Delbroek (67). Hij sloot eind 2017, na 90 jaar, de bekende fotozaak Bögemann in het centrum van Genk en genoot met volle teugen van zijn pensioen. Woensdag liet hij het leven, nadat hij een dag eerder met zijn elektrische fiets tegen een openzwaaiend portier was gereden. Vrienden, familie en oud-collega’s zijn aangeslagen.

 1. Wolven slaan opnieuw toe, kenner Jan Loos voorspelt ‘hete nazomer’: “Ze weten perféct waar onbeschermde prooien zitten”
  Oudsbergen

  Wolven slaan opnieuw toe, kenner Jan Loos voorspelt ‘hete nazomer’: “Ze weten perféct waar onbescherm­de prooien zitten”

  De wolven zijn opnieuw actief. Nadat ze zich een tijd lang gedeisd hielden, kreeg een schapenhouder uit Meeuwen donderdagochtend het bezoek van een van de wolven die drie van zijn schapen doodde. Wolvenkenner Jan Loos is niet verbaasd en verwacht dat er de komende weken nog meer onbeschermde dieren gevaar lopen. “Wie denkt dat zijn dieren geen risico lopen, zal vroeg of laat de wolven op bezoek krijgen.”
 2. Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Limburg

  Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: op deze 7 plaatsen in Limburg geniet je van een fris drankje tijdens deze hitte.