De kamer van Stan ligt er nog steeds zo bij als toen hij nog leefde
Volledig scherm
PREMIUM
De kamer van Stan ligt er nog steeds zo bij als toen hij nog leefde © Empty Rooms

Ouders van overleden Stan (22) zetten kamer symbolisch op booking.com: “Alles staat hier op hem te wachten, maar hij zal niet meer komen”

MaaseikDe vereniging Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) heeft een aantal kamers van verongelukte kinderen symbolisch op boekingssite Booking.com geplaatst. Eén van deze kamers is van Stan Caris uit Maaseik, die vandaag 24 jaar oud zou geweest zijn. “Ik kan het niet over mijn hart halen om iets weg te halen op zijn kamer, dat is alsof we nog eens afscheid moeten nemen”, klinkt het bij zijn moeder Nicole. Logischerwijze is de kamer niet echt te huur. 

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hasseltse koopzondag krijgt extra kleur met optredens van Gustaph

  Hasseltse koopzondag krijgt extra kleur met optredens van Gustaph

  Komende zondag mag de Hasselaar en shopper extra sfeer en gezelligheid in de binnenstad verwachten. Dan is het niet alleen koopzondag, maar staan er ook twee optredens van Gustaph gepland én de mogelijkheid voor een meet & greet. “We zijn blij dat we de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival konden strikken voor een optreden in onze stad. Hij zal zeker en vast voor extra kleur en ambiance zorgen”, zegt bevoegde schepen Rik Dehollogne.
  Hasselt
 1. “Die strijdlust tegen Hamilton verbaast me niet”: meester Xavier had Max Verstappen in zijn vierde leerjaar
  PREMIUM
  Maaseik

  “Die strijdlust tegen Hamilton verbaast me niet”: meester Xavier had Max Verstappen in zijn vierde leerjaar

  “Iemand die graag zijn gelijk haalde en altijd wilde winnen.” Xavier Dieben was de leraar van Max Verstappen in het vierde leerjaar en hij windt er geen doekjes om. Hij zag toen al dat er een jongetje voor hem zat die er qua winnaarsmentaliteit bovenuit stak, maar durfde tegelijk nooit dromen dat dat jongetje ooit wereldkampioen zou worden. “Maar o, wat ben ik fier op hem", vertelt hij met de klasfoto in de hand.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.