Frituur Het Hoekje in Maaseik moet sluiten door torenhoge energiefactuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Frituur Het Hoekje in Maaseik moet sluiten door torenhoge energiefactuur. © RV

“Mijn voorschot ging van 650 naar 2.700 euro en nu moet ik nog eens 3.000 euro opleggen. Dit is niet doenbaar”: Thorsten (24) sluit frituur na eindafrekening gas- en elektriciteit

MaaseikEen week geleden viel bij frituur Het Hoekje in Maaseik de eindafrekening voor gas en elektriciteit in de bus. Enkele dagen later besloot eigenaar Thorsten Beumer noodgedwongen de deuren te sluiten. “Een dame van 85 die tot enkele maanden geleden elke week in de frituur stond, kwam nu nog een keer per maand omdat ze anders niet rondkwam met haar pensioen.”

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.