Volledig scherm
© EPA

Mercedes A250 gestolen

 1. Heppeneert twee jaar na dood Gerty Vanhoef opnieuw in shock: echtgenoot ‘Bèr’ verdacht van moord
  PREMIUM
  Dilsen-Stokkem/Maaseik

  Heppeneert twee jaar na dood Gerty Vanhoef opnieuw in shock: echtgenoot ‘Bèr’ verdacht van moord

  Heppeneert is opnieuw in shock. Het gehucht tussen Dilsen-Stokkem en Maaseik was de thuisbasis van Gerty Vanhoef (61) die er in 2018 werd vermoord. Het parket zegt nu eindelijk een verdachte te hebben aangehouden: echtgenoot Albert ‘Bèr’ B. (65). De man die vorig jaar bij de herdenking voor Gerty wilde ‘focussen op het positieve en antwoord zocht op prangende vragen zoals wie en waarom?’. Bèr zit vandaag in de cel, ontkent elke betrokkenheid en krijgt de steun van zijn kinderen. Maar wat een klap voor Heppeneert.
 2. Overvallers van koppel zeventigers krijgen tot 50 maanden cel: “Straf mocht zwaarder zijn, hun excuses kwamen te laat”
  Kleine-Brogel

  Overval­lers van koppel zeventi­gers krijgen tot 50 maanden cel: “Straf mocht zwaarder zijn, hun excuses kwamen te laat”

  Een 47-jarige man uit Pelt en een 41-jarige man uit Hamont-Achel zijn veroordeeld tot respectievelijk 50 en 45 maanden cel voor een home invasion in Kleine-Brogel. Bij die feiten werden Gerard (74) en zijn vrouw Lena (75) bedreigd. Lena zou na de feiten nooit meer dezelfde zijn. Twee maanden later overleed ze. “De overvallers hebben zich geëxcuseerd, maar dat komt te laat. Ze hadden gerust wat langer mogen gestraft worden", reageren de nabestaanden van Lena.