Het winnende lot werd verkocht in deze Standaard Boekhandel in Maaseik. De Nationale Loterij overhandigde een grote cheque aan de uitbaters. De winnares blijft anoniem.
Volledig scherm
Het winnende lot werd verkocht in deze Standaard Boekhandel in Maaseik. De Nationale Loterij overhandigde een grote cheque aan de uitbaters. De winnares blijft anoniem. © Nationale Loterij

Limburgse wint 6,5 miljoen euro met lotto: “Winnend ticket in Standaard Boekhandel gehaald”

Maaseik13-18-33-38-40-44. Dat waren de getallen die een Limburgse vrouw op 8 december vorig jaar aankruiste in de Standaard Boekhandel van Maaseik. “Ze bleek de pot te winnen van maar liefst 6,5 euro, bijna een Limburgs record”, klinkt het bij de Nationale Loterij.

 1. ZIEN. PXL-studenten en bedrijven nemen het tegen elkaar op in AI-racewedstrijd op Corda Campus
  Hasselt

  ZIEN. PXL-studenten en bedrijven nemen het tegen elkaar op in AI-racewed­strijd op Corda Campus

  Vrijdagmiddag was de Hasseltse Corda Campus voor de tweede keer het strijdtoneel van ‘Race to the Future’, de wedstrijd van MCU Cars aangedreven door... artificiële intelligentie. Corda Campus, PXL-Digital en PXL-Voka Young & Strong sloegen de handen opnieuw in elkaar voor deze spectaculaire race, waarbij studenten en bedrijven met een passie voor IT en technologie het tegen elkaar opnamen.
 2. Zomer in Limburg! Jongeren vinden afkoeling in openluchtbad Kapermolen
  Hasselt

  Zomer in Limburg! Jongeren vinden afkoeling in openlucht­bad Kapermolen

  Het prachtige weer van dit weekend heeft gezorgd voor heel wat zomer- en waterpret in Limburg. Zo deden de zwembaden gouden zaken. Bij zwembad Kapermolen in Hasselt hebben ze allerminst spijt gehad van hun beslissing om op 1 mei al de deuren van het buitenzwembad te openen. Heel wat jonge gezinnen, jongeren en speelvogels zochten en vonden er verkoeling. Ook in LAGO Pelt was de zwemvijver nu al geopend en kwam er veel volk opdagen. Verder waren er ook heel wat terrasjesgangers in de Noord-Limburgse hotspot. Momenteel wordt er gewerkt aan de Paalse Plas en aan de Sahara in Lommel mag je niet meer zwemmen, maar de Limburgers hebben duidelijk frisse alternatieven gevonden.