De Watergroep
Volledig scherm
De Watergroep © Photo News

Foutieve afrekening van De Watergroep

MaaseikVerschillende inwoners van Maaseik kregen onlangs hun jaarlijkse afrekening van De Watergroep. De Watergroep heeft gemerkt dat de afrekening voor een aantal mensen niet helemaal correct is opgemaakt. Door een technische fout houdt de factuur geen rekening met hoeveel personen er op een bepaald adres gedomicilieerd zijn in 2020.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Honderden Maasmechelaren naar infodag Spartacuslijn 2’: “Een goednieuwsshow? Eerst zien en dan geloven”
  PREMIUM

  Honderden Maasmeche­la­ren naar infodag Spartacus­lijn 2’: “Een goednieuws­show? Eerst zien en dan geloven”

  Een driehonderdtal Maasmechelaren keek maandagavond de plannen van de toekomstige Spartacuslijn 2 in. Opvallend genoeg bleek de meerderheid kritisch en dan vooral voor het ontdubbelen van de Rijksweg. De Werkvennootschap stond héél wat aanwezigen te woord, en bij momenten ging het er pittig aan toe. ‘Een utopie gemaakt door studiebureau’s', vond de ene. ‘De ideale toekomst', vond de andere. Wij gingen langs.
  Maasmechelen
 1. PXL-studenten verzinnen unieke ‘ontbreekwoorden’ met Rick de Leeuw

  PXL-studenten verzinnen unieke ‘ontbreek­woor­den’ met Rick de Leeuw

  Rick De Leeuw bracht recent een uniek bezoekje aan de PXL-studenten Communicatie in Hasselt. Samen met hen ging de Nederlandse dichter, zanger en presentator op zoek naar woorden die nog niet bestaan. Resultaat? Zeven ontbreekwoorden die de Hogeschool PXL intussen met plezier aan hun woordenlijst heeft toegevoegd. “Vooral ‘annuluk’ is voortaan onze favoriet!", lacht Herve Van de Weyer, PXL-opleidingshoofd Communicatie.
  Hasselt