Errol Parris in betere tijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Errol Parris in betere tijden. © RV

Familie overleden kickbokser Errol (52) klaagt ziekenhuis Maaseik aan: “Ze hadden met een hersenscan letsel uit eerder ongeval kunnen zien”

MaaseikEx-kickbokser én Europees kampioen Errol Parris (52) overleed vorige week nadat hij onwel werd achter het stuur en in het kanaal belandde. Een dag eerder crashte hij al eens, maar diezelfde dag werd hij nog uit het ziekenhuis ontslagen. Zijn familie dient nu klacht in tegen het ziekenhuis nu blijkt dat er nooit een hersenscan werd gemaakt na het eerste ongeval. “Een scan had mogelijk eerdere letsels getoond”, zegt Gitte Stevens, advocate van de familie.

 1. Voka Limburg pakt uit met handleiding om langdurige ziekte aan te pakken: “In Limburg alleen al 35.000 mensen die jaar of langer thuis blijven”
  Limburg

  Voka Limburg pakt uit met handlei­ding om langdurige ziekte aan te pakken: “In Limburg alleen al 35.000 mensen die jaar of langer thuis blijven”

  Elke dag gaan 35.000 Limburgers niet naar het werk wegens een langdurige ziekte. Dat brengt uitdagingen mee voor werkgevers in de provincie, én een grote kostprijs. “Telt een onderneming gemiddeld 100 werknemers, dan legt die meer dan 100.000 euro per jaar neer als kost van het ziekteverzuim”, stelt Voka - KvK Limburg. De werkgeversorganisatie lanceert daarom de handleiding ‘Vokawijzer’ met tips en tricks voor bedrijven om langdurige ziekte aan te pakken en te voorkomen.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).