De plannen voor de Bokkenrijdersfilm kunnen nu ook effectief gerealiseerd worden. Schetsen tonen hoe de galgscène er moet uit komen te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
De plannen voor de Bokkenrijdersfilm kunnen nu ook effectief gerealiseerd worden. Schetsen tonen hoe de galgscène er moet uit komen te zien. © RV

Crowdfunding levert 20.000 euro op voor Limburgse Bokkenrijdersfilm: “Lokale acteurs zullen galgscène spelen in het bos van Maaseik”

LimburgWie wild wordt van de roversverhalen van ‘De Bokkenrijders’, mag zich in de handen wrijven. Rocky Grispen heeft via crowdfunding maar liefst 20.000 euro opgehaald om zijn prent ‘Zondebokken’ in te kunnen blikken. Genoeg om professioneel materiaal te huren, terwijl de productie voorts op een zwik lokale vrijwilligers zal draaien. “Als het even meezit, mag je de film in het voorjaar van 2023 in de zalen verwachten”, glundert Rocky.

  1. Hasseltse dagwinkels veroordeeld voor verkoop van erectiestimulerende middelen
    Hasselt

    Hasseltse dagwinkels veroor­deeld voor verkoop van erectiesti­mu­le­ren­de middelen

    De politie Limburg Regio Hoofdstad voerde woensdag controles uit in meerdere dagwinkels in Hasselt. Zo trokken ploegen naar zaken op de Bampslaan en de Kuringersteenweg in Hasselt. Drie gecontroleerde dagwinkels waren in overtreding. Ze verkochten onder andere erectiestimulerende middelen. Daarnaast werden er ook inbreuken vastgesteld op de aanduiding van prijzen. De politie stelde de nodige processen-verbaal op. Eerder vandaag trof politie Beringen-Ham-Tessenderlo ook al 240 erectiepillen aan bij een huiszoeking.