Ruben Vanhees.
Volledig scherm
Ruben Vanhees. © Marco Mariotti

Colombiaanse drugsbende die Limburger (33) ontvoerde en afperste, bedreigt hem opnieuw via Facebook

Een Colombiaanse drugsbende die eerder dit jaar al Limburger Ruben Vanhees (33) uit Maaseik ontvoerde en afperste, bedreigt hem vandaag opnieuw. De daders chanteren hem deze keer via Facebook met zogenaamde ‘compromitterende foto’s’ die van hem zouden bestaan. Maar de Limburger - intussen veilig weg uit Colombia - is er gerust in. “Dergelijke foto’s van mij bestaan immers niet.”

2 reacties

 • Tina Colpaert

  3 jaar geleden
  Begin het verhaal was er toen geen 100% mee weg nu toch echt raar te vinden en hij heeft niks gedaan of ermee te maken hmmmm
 • Ben Strauven

  3 jaar geleden
  Ja voor velen lijkt zuid Amerika wel idyllisch en romantisch. In realiteit echter is het volop een macho en geweld cultuur waar je beter uit u doppen kijkt en wat gezond wantrouwen aan de dag legt
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Sjoemelden ambtenaren Regie der Gebouwen bij aanbesteding camerabewaking in gevangenis en asielcentrum? “Er werd gefactureerd, maar niet geleverd”
  PREMIUM
  LEUVEN/STEENOKKERZEEL

  Sjoemelden ambtenaren Regie der Gebouwen bij aanbeste­ding camerabewa­king in gevangenis en asielcen­trum? “Er werd gefactu­reerd, maar niet geleverd”

  Twee ambtenaren en vier andere beklaagden hebben zich in de correctionele rechtbank in Leuven moeten verantwoorden voor gesjoemel bij aanbestedingen van de Regie der Gebouwen. Concreet zou het draaien om werken in de gevangenis van Leuven Centraal en bij Asielcentrum 127bis in Steenokkerzeel. De feiten gaan terug tot 2009 en daarom trekt de verdediging de kaart van verjaring.