Beelden tonen hoe wolf doodleuk oprit van bejaard koppel op loopt: “Dit is toch akelig”

MaaseikEén van de Limburgse wolven is zondagnamiddag op beeld vastgelegd op een oprit in Dorne. Het dier lijkt op doortocht. “Deze omgeving is heel bosrijk. Vreemd dat hij dan net de oprit van ma en pa opwandelt", zegt Annemie Ferson. Bekijk vooral zelf deze opmerkelijke beelden.

 1. Maaseik knokt zich voorbij Achel in interessante derby
  Volleybal EML Liga

  Maaseik knokt zich voorbij Achel in interessan­te derby

  Greenyard Maaseik heeft zaterdag de Limburgse derby op het veld van Tectum Achel gewonnen. Net als tegen Roeselare kwam Achel niet dan setwinst. Er zat nochtans ook nu meer in voor de Noord-Limburgers, die Maaseik het mes op de keel zetten. In de derde set eisten de thuisspelers een setbal op bij 23-23, maar scheidsrechter Luts kende het punt toe aan de bezoekers. Achel blijft ook na vier speeldagen puntenloos, Maaseik houdt bovenaan stand.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.