De rechtbank in Tongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
De rechtbank in Tongeren. © BELGA

Acht maanden cel voor naaktloper die wandelaar aanrijdt tijdens zijn vlucht: “Het was sterker dan mezelf”

Maaseik/Dilsen-StokkemEen 30-jarige man uit Dilsen-Stokkem, die op 21 april vorig jaar naakt door het bos liep en met zijn voertuig over het linkerbeen van een wandelaar reed toen hij wilde wegvluchten, is daarvoor veroordeeld tot acht maanden cel met uitstel. “Hij schaamde zich en wist niet meer hoe hij zijn auto in voor- of achteruit moest zetten.”

 1. Schaatsen Genkenaren deze winter opnieuw over de kerstmarkt? “We overwegen verschillende opties van klassieke pistes over rolschaatsbaan tot ballenbad”
  Genk

  Schaatsen Genkenaren deze winter opnieuw over de kerstmarkt? “We overwegen verschil­len­de opties van klassieke pistes over rolschaats­baan tot ballenbad”

  Schaatsbaan op de kerstmarkt of niet? Verschillende stadsbesturen staan deze winter voor een moeilijke keuze nu de energieprijzen torenhoog zijn. Terwijl Sint-Truiden kiest voor een kunststoffen piste en andere steden hun schaatsbaan voor minstens een jaar achterwege laten, wordt er Genk nog volop nagedacht over de komende kerstmarkt. “Midden oktober hopen we de knoop door te hakken", klinkt het.
 2. Antwerpse makelaar wil Limburg veroveren: “Deze provincie heeft nu eenmaal een erg interessante vastgoedmarkt”
  PREMIUM
  Hasselt

  Antwerpse makelaar wil Limburg veroveren: “Deze provincie heeft nu eenmaal een erg interessan­te vastgoed­markt”

  Heylen Vastgoed schakelt een versnelling hoger in Limburg. Op termijn opent de van oorsprong Antwerpse makelaar er maar liefst drie nieuwe kantoren. Hasselt is het eerste aan de beurt met een nieuwe vestiging vanaf oktober. In het voorjaar van 2023 volgen er nog twee in de provincie. “We willen er op termijn de nummer één worden”, zegt bestuurder Johan Heylen.