Maarkedal: natuur, ruimte, landschappen.
Volledig scherm
Maarkedal: natuur, ruimte, landschappen. © GEDR

Zot van de Vlaamse Ardennen? Wij gingen op huizenjacht in… Maarkedal: “Trekpleister voor wie houdt van fietsen, dieren, landschappen en vergezichten”

MAARKEDALOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek in Oost-Vlaanderen met een lokale vastgoedmakelaar. Lees er alles over in ons dossier. Deze week: Maarkedal in de Vlaamse Ardennen.

 1. Game, set en miljoenen euro’s: Belgische tennissers, die al eens een match verloren, bezorgen Armeense gokmaffia duizelingwekkende winsten
  PREMIUM

  Game, set en miljoenen euro’s: Belgische tennissers, die al eens een match verloren, bezorgen Armeense gokmaffia duizeling­wek­ken­de winsten

  “De maffia gaat ver. We hebben weet van spelers die ernstig bedreigd werden.” Niet moeilijk dan dat tennissers opzettelijk een service in het net slaan, of meer nog, een hele wedstrijd verliezen. Zo kon de gokmaffia miljoenen euro’s winst maken. Al konden de sporters daar ook een mooi centje aan verdienen. In de rechtbank van Oudenaarde staan 28 verdachten terecht voor grootschalige matchfixing. Zowat alle tennissers ontkennen hun betrokkenheid. Nochtans lijken ‘de schriftjes’ van de Armeense gokmaffia een ander verhaal te vertellen...
  Oudenaarde
 1. Na heroïsche prestatie staat ultraloper Karel Sabbe (34) weer in zijn tandartsenpraktijk: “Normaal loop ik naar hier, maar dat leek vandaag wat overdreven”
  PREMIUM

  Na heroïsche prestatie staat ultraloper Karel Sabbe (34) weer in zijn tandartsen­prak­tijk: “Normaal loop ik naar hier, maar dat leek vandaag wat overdreven”

  Met stramme spieren en gezwollen voeten stond ultraloper Karel Sabbe (34) maandagmorgen weer in zijn tandartsenpraktijk in Ronse. De man uit Anzegem wist vorige week nog een historische prestatie neer te zetten op de Barkley Marathons in de VS, waar hij als eerste Belg ooit finishte. Na wat welverdiende rust en een klein feestje op zondag, geniet hij nog wat na van een knotsgekke week. “Op de luchthaven wou wielrenner Zdenek Stybar zelfs met mij op de foto.”
  Ronse