Archiefbeeld - De woning in de Rozenstraat was na de brand onbewoonbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld - De woning in de Rozenstraat was na de brand onbewoonbaar. © Ronny De Coster

Vlak voor uithuiszetting steekt koppel sociale huurwoning tot twee keer toe in brand terwijl kinderen liggen te slapen: “Ze waren wanhopig”

Maarkedal/Ronse/OudenaardeTwee nachtelijke branden in de Rozenstraat in Nukerke (Maarkedal) hebben een gerechtelijk staartje gekregen. De bewoners van de sociale woning worden ervan verdacht twee avonden op rij brand te hebben gesticht omdat de deurwaarder hen uit huis zou zetten. Tijdens één van de brandstichtingen lagen de kinderen van de vrouw zelfs boven te slapen. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"

 2. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af