Schepen Filip Meirhaeghe op de Kortekeer: dan toch groen licht.
Volledig scherm
Schepen Filip Meirhaeghe op de Kortekeer: dan toch groen licht. © GEDR

Plannen voor Sportsite Kortekeer aangepast en goed bevonden: “De eigen jeugd laten voetballen in Maarkedal was altijd het hoofddoel”

MAARKEDALPlannen voor een grote sportsite met padelterreinen, een Finse piste en meerdere voetbalvelden aan de Kortekeer in Maarkedal? Daar kon het Agentschap Natuur en Bos eerder dit jaar niet mee lachen. De schetsen konden dan ook de vuilnisbak in. Nu heeft het gemeentebestuur een nieuw plan klaar, dat minder belastend is voor de natuur. Zonder padel of looppiste, maar wel veel plaats voor voetbal.

 1. Ziekenhuisdirectie reageert voor het eerst op motie wantrouwen door artsen: “Alle beslissingen zijn mee door hen genomen”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Ziekenhuis­di­rec­tie reageert voor het eerst op motie wantrouwen door artsen: “Alle beslissin­gen zijn mee door hen genomen”

  Ann De Maere, algemeen directeur van het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde, reageert voor het eerst op de motie van wantrouwen die de artsenvereniging tegen haar en tegen de voorzitter van de Raad van Bestuur heeft ingediend. “Die motie is ongegrond en schendt het imago van ons ziekenhuis als betrouwbare partner in fusiegesprekken”, zeggen De Maere en haar afdelingsdirecteurs. Hoe diep het conflict binnen het management van de kliniek wel zit, blijkt uit een mail die de directie dinsdagavond naar het personeel heeft verstuurd.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.