Het voetbalterrein van SV Maarkedal op de Kortekeer. De plannen voor een sportpark blijven voor beroering zorgen.
Volledig scherm
Het voetbalterrein van SV Maarkedal op de Kortekeer. De plannen voor een sportpark blijven voor beroering zorgen. © GEDR

Oppositie verbaast zich over aanvraag voor een RUP voor Sportpark Kortekeer. “Wij vrezen dat dit leidt tot vertraging en uiteindelijk naar een procedureslag”

MAARKEDALVoor het project van het Sportpark aan de Kortekeer in Nukerke werd door het gemeentebestuur een aanvraag ingediend voor een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP). Die vraag verraste raadslid Steven Thomas (Komop) die suggereerde dat de Maalzaakstraat een betere locatie is voor zo’n project.

  1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
    Jobat

    Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

    Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.