Archiefbeeld - Paul-Henri Cuvelier van restaurant Paul de Pierre.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld - Paul-Henri Cuvelier van restaurant Paul de Pierre. © Foto DCRB

Ondernemers bundelen krachten om gezonde voeding te maken in coronatijden: “Goede weerstand opbouwen is belangrijk”

Verschillende ondernemers slaan in Maarkedal de handen in elkaar om gezonde en veilige voeding te maken voor streekgenoten. De initiatiefnemers willen zo een extreem korte keten op poten zetten en gerechten aanbieden die de weerstand van hun klanten kunnen versterken. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

  1. Gent heeft knaldrang, maar het Knaldrangfonds laat op zich wachten: “Zolang we niet weten of we geld krijgen, kunnen we niks vastleggen”
    Gent

    Gent heeft knaldrang, maar het Knaldrang­fonds laat op zich wachten: “Zolang we niet weten of we geld krijgen, kunnen we niks vastleggen”

    Een knaldrangfonds van 1 miljoen euro, om de Gentse zomer zonder Gentse Feesten zo bruisend mogelijk te maken. Daarmee pakte het stadsbestuur half april uit. Maar nu, twee weken voor die zomer, blijkt dat die knaldrang er wel degelijk is, maar dat het fonds achterblijft. Heel wat organisatoren wachten op reactie op hun dossier, heel wat anderen krijgen veel minder geld dan gevraagd.