KLJ Etikhove houdt haar kermisweekend voor het eerst op De Maalzaak.
Volledig scherm
KLJ Etikhove houdt haar kermisweekend voor het eerst op De Maalzaak. © GEDR

KLJ Etikhove houdt nog even een kermisweekend en trekt dan op kamp naar Poederlee

MAARKEDALOp zaterdag 9 en zondag 10 juli is het kermis bij KLJ Etikhove. Dat gebeurt voor het eerst op de nieuwe stek aan De Maalzaak waar een grote feesttent is opgetrokken.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Van Absolut Beach tot Cubar Plaza: in deze 7 zomerbars in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van Absolut Beach tot Cubar Plaza: in deze 7 zomerbars in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van Absolut Beach in Oudenaarde tot Cubar Plaza in Aalst: in deze 7 zomerbars in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen geniet je van een drankje tijdens deze hittegolf.