De humoravond bracht meer dan vierduizend euro op voor het Brein Instituut.
Volledig scherm
De humoravond bracht meer dan vierduizend euro op voor het Brein Instituut. © rv

Humoravond van Marc, Dany en Patrick brengt ruim 4.000 euro op voor Brein Instituut

Marc Maes, Dany Heyse en Patrick Devos hebben met hun humoravond ’t Steekt zu nauwe nie geld ingezameld voor het Brein Instituut van professor Christine Van Broeckhoven dat onderzoek verricht naar dementie en Alzheimer.

0 reacties

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt de gemeente ooit nog een sportstadion? Wanneer wordt het dorpsplein van Nukerke en Kerkem aangelegd? En is een fusie iets voor Maarkedal?
    PREMIUM
    MAARKEDAL

    BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt de gemeente ooit nog een sportstadi­on? Wanneer wordt het dorpsplein van Nukerke en Kerkem aangelegd? En is een fusie iets voor Maarkedal?

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Maarkedal, een gemeente die zeer concrete projecten voor ogen had in verband met sport, cultuur en vrije tijd en niet zit te wachten op een fusie met andere gemeenten.