De werf aan de Weitstraat is stilgelegd.
Volledig scherm
De werf aan de Weitstraat is stilgelegd. © Foto Ronny De Coster

Burgemeester Nachtergaele van Maarkedal laat werken aan spoorlijn stilleggen: “Geen overleg, geen vergunning en veel hinder”

MAARKEDALDe gemeente Maarkedal heeft de werken aan de spoorweglijn Ronse-Oudenaarde laten stilleggen. Burgemeester Joris Nachtergaele (N-VA) stuurde de politie naar de site aan de Weitstraat. “Er zijn geen vergunningen afgeleverd en er is geen overleg geweest met de gemeente. Straf, voor een overheidsbedrijf als Infrabel”, zegt hij.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).