De nieuwe ploeg van CD&V is aangesteld
Volledig scherm
De nieuwe ploeg van CD&V is aangesteld © RV

Voormalig schepen Betty Luyten voorzitter CD&V Lummen

Betty Luyten is de nieuwe voorzitster van CD&V Lummen. Luyten werd afgelopen maand verkozen, samen met de nieuwe voorzitter voor de Senioren, Vrouw & Maatschappij en jong-CD&V.

0 reacties

 1. Halensestraat deels afgesloten wegens rioleringswerken
  Halen

  Halense­straat deels afgesloten wegens riolerings­wer­ken

  Vanaf maandag 8 augustus starten de werkzaamheden voor de aanleg van gescheiden riolering in de Vinnenhoekstraat. In de eerste fase zullen Watergroep, Proximus en Fluvius vooral werken in de Halensestraat. Tijdens de werken zal de Halensestraat ter hoogte van het kruispunt met de Vinnenhoekstraat afgesloten zijn voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Kruisstraat en de Gorenbroekstraat. Voor fietsers blijft de doorgang vrij.
 2. Muur van vijf (!) meter hoog en 100.000 euro moet geluidsoverlast van skatepark beperken: “We voelen ons de dupe van de maatregelen”
  PREMIUM
  Tessenderlo

  Muur van vijf (!) meter hoog en 100.000 euro moet geluids­over­last van skatepark beperken: “We voelen ons de dupe van de maatrege­len”

  In Tessenderlo heeft het gemeentebestuur een originele oplossing gevonden voor de problemen met de geluidsoverlast van het skatepark. Een muur van vijf meter - kostprijs 100.000 euro - zal zo geplaatst worden dat het lawaai richting buren wordt ingeperkt. “We zullen nog moeten bekijken of we op lange termijn eventueel een nieuwe locatie kunnen opzoeken”, vertelt eerste schepen en plaatsvervangend burgemeester Stefan Govaerts (CD&V). De skaters zijn matig enthousiast.
 3. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 1. TERRASTIP. Mi Cocina in Hasselt: “Waar je geniet van cocktails én Latijns-Amerikaanse streetfood met een twist”
  PREMIUM
  Hasselt

  TERRASTIP. Mi Cocina in Hasselt: “Waar je geniet van cocktails én La­tijns-Amerikaan­se streetfood met een twist”

  Zonnekloppers die deze vakantie graag nieuwe terrasjes in de buurt ontdekken, kunnen voortaan bij ‘Mi Cocina’ terecht in het Hasseltse Kapermolenpark. Uitbater Jente Wellens (24) brengt daar een gloednieuw concept naar de Hasselaar, inclusief mooi gepresenteerde cocktails én Latijns-Amerikaanse streetfood in een hip jasje. Wij proefden alvast met plezier.