De overhandiging van de cheque in het bijzijn van Jean-Marie Pfaff
Volledig scherm
De overhandiging van de cheque in het bijzijn van Jean-Marie Pfaff © RV

Sporting Hasselt steunt G-sporter Anke Sneyers met cheque van €2.500, voetballegende Jean-Marie Pfaff kijkt goedkeurend toe

Hasselt / LummenG-sporter Anke Sneyers (20) uit Lummen heeft één grote droom: ze wil in 2024 naar Paralympische Spelen in Parijs. Om deze droom waar te maken, moet ze natuurlijk ontzettend veel trainen. Om alle inspanningen te bekostigen werd de vzw ‘I Support Anke’ opgericht. Ook Sporting Hasselt springt in de bres en steunt Anke met een cheque van maar liefst 2.500 euro.

  1. Beringen investeert 1,25 miljoen euro om schoolroutes aan te pakken: “We willen een veilige omgeving creëren voor onze jongste inwoners ”

    Beringen investeert 1,25 miljoen euro om schoolrou­tes aan te pakken: “We willen een veilige omgeving creëren voor onze jongste inwoners ”

    “We willen kinderen stimuleren om op een veilige en duurzame manier naar school te gaan”, klinkt het bij Beringse schepen van Verkeer en Mobiliteit, Jean Vanhees (CD&V). Net om die reden zal de stad 1,25 miljoen euro investeren om knelpunten in schoolroutes aan te pakken. Dat doen ze door extra zebrapaden, fietsstraten en vernieuwde fietspaden aan te leggen.
    Beringen