Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Mine Dalemans

Parket Limburg start onderzoek naar ongewoon overlijden van Lummenaar (45)

LummenHet parket van Limburg is donderdag een onderzoek gestart naar een ongewoon overlijden van een veertiger in Lummen. Een forensisch team van het UZ Leuven en de technische en wetenschappelijke politie van de federale gerechtelijke politie van Limburg werden opgetrommeld om de nodige onderzoeksdaden te verrichten.

  1. RESTOTIP: Voormalige finaliste ‘Mijn Restaurant’ opent restaurant in vierkantshoeve: “Op een dag een Michelinster halen, dat is mijn droom”
    PREMIUM
    Wellen

    RESTOTIP: Voormalige finaliste ‘Mijn Restaurant’ opent restaurant in vierkants­hoe­ve: “Op een dag een Michelin­ster halen, dat is mijn droom”

    Kent u Yanaika Skrzyszkowiak (41) nog? Ze werd destijds bekend als deelneemster van de eerste editie van het VTM-programma ‘Mijn Restaurant’ en werd in 2011 verkozen tot ‘Ladychef of the year’. Sinds begin deze maand heeft ze met ‘The Black Knife’ een nieuwe zaak in Wellen, die ze samen met haar schoonbroer Niels Vranken runt. “De eerste weken lopen goed, we willen eerst wandelen en daarna pas lopen”, bekijkt ze de zaken nuchter.