Links ziet u de oppositie haar boeltje pakken.
Volledig scherm
Links ziet u de oppositie haar boeltje pakken. © RV

Oppositie stapt op tijdens gemeenteraad vanwege “leegloop bij gemeentepersoneel”

 1. Veiligheidsagent werd kunstenaar na aanslagen in Zaventem en verovert nu expo’s tot in Dubai: “Het is blijkbaar hip om een Vogels in huis te hebben”
  PREMIUM
  Tessenderlo

  Veilig­heids­agent werd kunstenaar na aanslagen in Zaventem en verovert nu expo’s tot in Dubai: “Het is blijkbaar hip om een Vogels in huis te hebben”

  Het levensverhaal van Frans Vogels (58) uit Tessenderlo leest als een boek. Tot aan de bewuste 22 maart in 2016 was hij veiligheidsagent in Zaventem, maar na de aanslag besloot hij het roer om te gooien. Hij opende ook een art rock-café waar hij zijn kunstwerken tentoonstelt naast een grote selectie bieren. Sindsdien ging alles in een stroomversnelling en nu is Frans wereldberoemd met zijn werken.
 2. 37 maanden cel voor gewapende overval op huisarts
  Hasselt

  37 maanden cel voor gewapende overval op huisarts

  Een Hasseltse huisarts (75) werd op 15 juni 2018 beroofd door een viertal mensen. Drie minderjarigen verschenen voor de jeugdrechtbank, één 21-jarige man zonder gekend adres is bij verstek veroordeeld tot 37 maanden cel. Bij de overval werd 7.000 euro buitgemaakt. Ook liep de huisdokter een schrik op voor gelijkaardige gebeurtenissen in de toekomst. Pas nadat de verdachte bij andere feiten betrokken was, kwamen de speurders hem ook voor deze overval op het spoor. De man moet ruim 7.000 euro schadevergoeding aan de dokter en staat ook nog eens in voor 7.414 euro gerechtskosten.