Het voorkeursscenario voor het Gemeenteplein wordt nog tot en met 6 februari uitgetest, als proefopstelling.
Volledig scherm
Het voorkeursscenario voor het Gemeenteplein wordt nog tot en met 6 februari uitgetest, als proefopstelling. © Mine Dalemans

Op deze 12 (!) plaatsen wordt er in 2022 gewerkt in Lummen

LummenDe gemeente Lummen investeert ruim 38 miljoen euro om in 2022 verder te werken aan een verkeersveilige en bereikbare gemeente. In totaal wordt er op twaalf plaatsen gewerkt. De prioriteit gaat naar bijkomende fietspaden en veilige schoolomgevingen, al valt de herinrichting van het Gemeenteplein het meeste op. 

 1. RESTOTIP. Bocca Nera in Hasselt: “We halen plezier uit creatieve combinaties. Geen ‘gewone’ burrata of pizza, dus”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Bocca Nera in Hasselt: “We halen plezier uit creatieve combina­ties. Geen ‘gewone’ burrata of pizza, dus”

  Hasselaren die wat ongeduldig uitkijken naar de zomer, kunnen vandaag al bij ‘Bocca Nera’ terecht voor een zorgeloos vakantiegevoel. Zaakvoerder Marc Steyfkens (42) opende dit gloednieuwe restaurant nog maar recent in het nieuwe woonproject De Bonnefant, tegenover Z33. Op het menu? Verrassende fingerfood, pizza’s en sharinggerechten met een creatieve twist, die zo uit het Zuiden lijken te komen. Wij proefden alvast - en met plezier.
 2. Genkse duizendpoot Lotte (21) van The Voice naar finale van Top Model Europe: “Ik hou van fashion, al blijft muziek mijn grootste bezigheid”
  Genk

  Genkse duizend­poot Lotte (21) van The Voice naar finale van Top Model Europe: “Ik hou van fashion, al blijft muziek mijn grootste bezigheid”

  Eind deze maand is de Genkse Lotte Caubergh (21) één van de 75 finalisten in de fashionshow van de Top Model Europe-wedstrijd. Deze internationale contest kende twee jaar problemen door corona, maar kan nu terug plaatsvinden. Limburgers kennen Lotte misschien nog als Miss Talent of van haar deelname aan The Voice. “Ik ben een bezige bij”, glimlacht de Genkse.