Het slachtoffer werd afgevoerd naar het Sint-Franciscusziekenhuis
Volledig scherm
Het slachtoffer werd afgevoerd naar het Sint-Franciscusziekenhuis © Borgerhoff

Man steekt ex neer in Lummen: slachtoffer even in levensgevaar

LummenIn de Oudestraat in Lummen is vrijdag rond 16 uur een vrouw neergestoken. Vermoedelijk stak een man zijn ex-partner neer. Het slachtoffer was een tijdje in levensgevaar, maar zou inmiddels niet meer voor haar leven vechten. De dader is gearresteerd.

  1. UHasselt-studenten winnen titel van beste ‘Small Business Project’ met meegroeiende bh: “Weg met fast-fashion. Wij zetten duurzaamheid en comfort voorop”
    PREMIUM
    Hasselt

    UHas­selt-studenten winnen titel van beste ‘Small Business Project’ met meegroeien­de bh: “Weg met fast-fashion. Wij zetten duurzaam­heid en comfort voorop”

    Een bh gemaakt uit gerecycleerd polyester, die tot liefst drie maten kan meegroeien: met dat innovatief product pakken zes UHasselt-studenten uit én winnen ze de prijs voor beste ‘Small Business Project’ van VLAJO. Daarmee bemachtigen ze meteen ook een ticket voor de Europese finale in Estland. “De fast-fashion lingeriemerken van vandaag willen juist dat jonge meisjes snel weer voor een nieuwe bh terugkeren. Wij brengen daar verandering in.”