De paddestoelen zijn er in alle soorten, maten en vormen.
Volledig scherm
De paddestoelen zijn er in alle soorten, maten en vormen. © Mine Dalemans

IN BEELD. Paddenstoelentijd betovert Limburg in kleurrijk spektakel

LimburgDaar is de herfst weer! Het seizoen waarin de bomen van goudgeel tot dieprood kleuren, afgevallen blaadjes wandelpaden bestrooien en het weer opnieuw een tikkeltje onvoorspelbaarder wordt. Prachtige natuurfenomenen schieten weer als paddenstoelen uit de grond. Letterlijk dan. Onze fotografe Mine Dalemans trok erop uit om de mooiste exemplaren op beeld vast te leggen. Het resultaat van die boswandeling krijg je te zien in dit overzicht.

  1. Leuvense Kerstmarkt maakt zich op voor 34ste editie in volle energiecrisis: “Ja, de jenever wordt duurder en de verwarming gaat een graadje lager, maar op sfeer besparen we niet”
    PREMIUM
    Leuven

    Leuvense Kerstmarkt maakt zich op voor 34ste editie in volle energiecri­sis: “Ja, de jenever wordt duurder en de verwarming gaat een graadje lager, maar op sfeer besparen we niet”

    Een doodgewone feestperiode: we verlangen er allemaal naar nadat het coronavirus twee jaar stokken in de wielen stak. Bij Marc en Dirk Pinte van de Leuvense Kerstmarkt is dat niet anders. Ze staan te springen om een van de grootste kerstmarkten van ons land te heropenen. “Met 120 standen en een Oekraïens kerstdorp in de aanbieding kunnen de bezoekers genieten van een authentieke kerstsfeer in hartje Leuven.” Wat kost een jenever? Kan je nog snel een kerstboom op de kop tikken? En welke originele cadeautjes worden er dit jaar aangeboden? Ontdek het hier met ons.