De man werd donderdag aangetroffen in zijn woning in Linkhout.
Volledig scherm
PREMIUM
De man werd donderdag aangetroffen in zijn woning in Linkhout. © Mine Dalemans

Ex-piloot (45) sterft week voor trouw, verloofde (44) opgepakt op verdenking van moord: “Hij was de lijm die de straat samenhield”

LummenHet overlijden van de 45-jarige man en de aanhouding van diens verloofde (44) op verdenking van moord slaat in als een bom bij de buurtbewoners in de nieuwe wijk Linkhout in Lummen. “We zijn zelfs al bij hem op de koffie geweest, zo’n vriendelijke man was het. Hij deed heel hard zijn best om er hier een toffe buurt van te maken”, zeggen de buren. Het koppel zou volgende week trouwen. 

  1. Ine Geerts (Vooruit) vervangt Lars Van Rode in gemeenteraad
    Lummen

    Ine Geerts (Vooruit) vervangt Lars Van Rode in gemeente­raad

    Tijdens de raad van 27 juni verwelkomde de Lummense gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn het nieuwe raadslid, Ine Geerts (Vooruit). Ze legde de eed af en zetelt nu in de plaats van Lars Van Rode. Hij nam afscheid tijdens de raad van 23 mei en mocht ook de titel ‘ereschepen’ ontvangen als dank voor zijn jaren inzet binnen het Lummense gemeentebestuur. Ine Geerts is geen onbekend gezicht binnen het Lummense gemeentebestuur, ze zetelde voordien als lid van het Bijzonder comité voor de sociale dienst. Daar ze nu overstapt naar de gemeente-en raad voor maatschappelijk welzijn neemt Jimmy De Schrijver (Vooruit) haar plaats in het comité in vanaf 27 juni 2022