Op een half uur tijd liep de watertoren leeg door een lek.
Volledig scherm
Op een half uur tijd liep de watertoren leeg door een lek. © Vertommen

Watertoren van Linden loopt leeg: liefst 400.000 liter in de grond gelopen

LindenDoor een groot waterlek in de Nachtegalenstraat in Linden zijn er waterproblemen voor heel wat inwoners van Linden, Kessel-Lo en Holsbeek. De hinder kan nog enkele uren duren, al wordt er met man en macht gewerkt om de problemen op te lossen.

3 reacties

 • Felix Mellaerts

  10 maanden geleden
  Is misschien daardoor dat het voetbalplein altijd drassig is, lek zal al wel veel langer geweest zijn en nu een grote breuk erin .
 • walther truyens

  10 maanden geleden
  Elk jaar krijgen de gemeentes van de water intercommunales een hoop geld , voor de riolering  toegekend door cd&v ster  Crivits  en ook een deel van de winst , waarom zou men met dat winstgedeelte  niet sneller alle asbestbuizen vervangen , maar nee de gemeentes moeten elk jaar hun dividenden hebben en met het geld van de riool supertaks de rioleringen verbeteren 
 • Jan Van Gent

  10 maanden geleden
  De burger wordt verboden om water te verspillen en wat doen de watermaatschappijen die laten miljoenen liters in de grond lopen allemaal door het slechte onderhoud aan hun leidingen . Deze leidingen liggen al ettelijke decennia inde grond zonder te vervangen. Dagelijks lopen er miljoenen liters water onder de grond weg die de brave burger wel op zijn rekening krijgt dat is zeker dat wordt er wel ergens in gecalculeerd. Voor de prijs die we betalen zou het waternet tip top moeten zijn !