Theo Francken (N-VA) herstelt thuis van de Britse coronavariant.
Volledig scherm
Theo Francken (N-VA) herstelt thuis van de Britse coronavariant. © Vertommen

Theo Francken (N-VA) na week afzien van Britse variant: “Vier dagen lang kon ik amper uit mijn bed”

LubbeekDe Lubbeekse burgemeester Theo Francken (N-VA) heeft een zware week achter de rug. Via zijn zoon raakte hij besmet met de Britse variant van het coronavirus en die hakte stevig in op de gezondheid. “Ondertussen ben ik aan de beterhand, maar het kwam serieus binnen moet ik zeggen.”

37 reacties

 • Lode vleminckx

  3 dagen geleden
  De enige politieker die geen vaccin gekregen heeft.
 • gustaaf boeckmans

  3 dagen geleden
  sterkte
 • Norman Hardy

  4 dagen geleden
  Nu Theo Francken de besmetting heeft opgelopen grijpen sommigen alweer de kans om Ben Weyts te beschadigen. Weyts heeft nooit beweerd dat er via de scholen geen besmettingen werden doorgegeven. Het virus zit overal maar de scholen zijn niet de grootste verspreiders. Heeft zoon Francken het virus opgelopen op school? Kan ook elders gebeurd zijn, zoals op openbaar vervoer bijvoorbeeld...
 • Jan peeters

  4 dagen geleden
  Zijn zoon zal waarschijnlijk niet naar school gaan want daar kunnen we niet besmet geraken zegt Weyts, bij mij in de straat drie gezinnen op deze wijze besmet, één papa zwaar ziek op de IC, een veertiger. Hij moet vooral dankbaar zijn aan Weyts en De Wever, zij doen er alles aan om de maatregelen te boycotten, gewoon misdadig, maar blijkbaar normaal voor populisten en narcisten.
 • Renee Schietekat

  4 dagen geleden
  Besmet door zijn zonen, en er zijn nog vele zonen en dochters die massaal feest gingen vieren in het park en daarna ma, pa en grootouders gingen besmetten. Zonder enig schuldgevoel!
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug