Suzanne Hoylaerts overleed afgelopen zaterdag op 90-jarige leeftijd aan het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Suzanne Hoylaerts overleed afgelopen zaterdag op 90-jarige leeftijd aan het coronavirus. © Bollen

Suzanne ‘Bomma Jeanne’ Hoylaerts (90) overlijdt aan coronavirus: “Mij moet je niet beademen, help de jongere mensen maar, zei ze nog”

Suzanne Hoylaerts uit Binkom, bij Lubbeek, is één van de coronapatiënten die zaterdag overleden is aan het virus. De 90-jarige dame woonde nog zelfstandig en was zich, net als haar familie, bewust van de gevaren van Covid-19. Ze namen dan ook alle maatregelen in acht. “Hoe en waar ons moeder dat heeft opgelopen, is ons een raadsel”, vertelt dochter Judith. “Toen ik haar vrijdag naar het ziekenhuis bracht, dachten we aan een lichte longontsteking, zaterdag is ze overleden. Ik heb geen afscheid kunnen nemen en mag zelfs niet naar de begrafenis.”

 1. Horecacoaches van Vlaamse steden schrijven open brief en Leuvense horeca ondersteunt die noodkreet: “Gebrek aan perspectief is moordend”
  PREMIUM
  Leuven

  Horecacoa­ches van Vlaamse steden schrijven open brief en Leuvense horeca onder­steunt die noodkreet: “Gebrek aan perspec­tief is moordend”

  De horecacoaches van de Vlaamse steden hebben in een open brief aan het Overlegcomité stevig aan de alarmbel getrokken. “Een groeiende groep uitbaters ziet de tunnel enkel smaller worden en verliezen de hoop. Of erger nog: hun zaak of hun huis”, klinkt het. Een rondvraag in de Leuvense horeca bevestigt die gevoelens van wanhoop nadat premier De Croo (Open Vld) maandag duidelijk maakte dat een heropening wellicht pas voor april of zelfs pas voor mei zal zijn.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch