The Mirror over Suzanne Hoylaerts.
Volledig scherm
The Mirror over Suzanne Hoylaerts. © Repro Bollen

Suzanne (90) haalt wereldpers nadat ze beademing weigerde om jongere coronapatiënt te redden

Het trieste, maar moedige verhaal van Suzanne ‘Bomma Jeanne’ Hoylaerts (90), die op 21 maart overleed aan het coronavirus nadat ze beademing weigerde, haalt intussen de wereldpers. Nieuwssites van over de hele wereld hebben aandacht en niets dan lovende woorden voor het wondermooie gebaar van de dame, die daarmee ook meteen haar doodvonnis tekende. “Ons moeder heeft echt niets speciaals gedaan”, reageert de dochter. “Zo was ze nu eenmaal, het typeert haar helemaal.”

 1. REPORTAGE Van elektrische wagens tot deel(bak)fietsen: “Leven in Leuven zonder eigen wagen is best betaalbaar”
  PREMIUM
  Leuven

  REPORTAGE Van elektri­sche wagens tot deel(bak)fietsen: “Leven in Leuven zonder eigen wagen is best betaalbaar”

  Leven en/of werken in hartje Leuven kan steeds gemakkelijker zonder eigen wagen. Het bespaart je niet zelden een lange zoektocht naar een parkeerplaats en het bijhorende dure parkeerticket. Steeds meer mensen overwegen dan ook om hun eigen wagen in te ruilen voor deelmobiliteit in de meest brede zin van het woord. Deelwagens, deelfietsen, deelbakfietsen… al dan niet elektrisch, het aanbod blijft groeien. HLN Leuven maakte een overzicht van de vele mogelijkheden. Welke opties zijn er en wat kost het? Je leest het hier!
 2. 5x weekendtips voor 16 en 17 oktober in Leuven en het Hageland: start je weekend met een KNAL en duik in de geschiedenis van Aarschot
  PREMIUM
  Hageland

  5x weekend­tips voor 16 en 17 oktober in Leuven en het Hageland: start je weekend met een KNAL en duik in de geschiede­nis van Aarschot

  Nog geen plannen voor het weekend van 16 en 17 oktober? Perfect, want met deze tips vind je zeker een goede reden om er samen met je vrienden, familie of gezin op uit te trekken. Onze redactie verzamelde een divers aanbod waarbij je met sommige activiteiten een duik in de tijd neemt. Benieuwd hoe het eraan toeging in de Tweede Wereldoorlog in onze regio of je altijd al afgevraagd hoe de oerknal zou klinken? Lees snel verder en ontdek enkele activiteiten waarbij je misschien wel het antwoord op jouw vragen krijgt.