Sociale dienst en thuisdiensten zijn verhuisd

De sociale dienst en de thuisdiensten in Lubbeek zijn zopas verhuisd naar een nieuwe locatie. Vanaf nu kan u de diensten vinden in het gemeentehuis aan de Gellenberg. “De diensten vonden onderdak in een nieuw bijgebouw”, zegt burgemeester Theo Francken (N-VA).

0 reacties

  1. Deze mensen bellen de hele dag resultaten van coronatests door: “Bij een ‘positief’ telefoontje gaan we na of we meer kunnen helpen, van psychologische steun tot boodschappen brengen”
    PREMIUM
    Tienen

    Deze mensen bellen de hele dag resultaten van corona­tests door: “Bij een ‘positief’ telefoon­tje gaan we na of we meer kunnen helpen, van psychologi­sche steun tot boodschap­pen brengen”

    Het labo van het RZ H.Hart ziekenhuis in Tienen ‘verzuipt’, net als het testcenter, in de Covid-tests. Naast de analyse van alle stalen, moesten de laboranten er ook nog tal van telefoons verwerken met vragen van mensen. Het ziekenhuis zocht én vond daarop medewerkers en vrijwilligers om het resultaat meteen door te bellen naar de patiënt. Ze maken zo niet alleen het werk van de laboranten lichter, maar ook naar de eventuele patiënt toe doen ze er een onbaatzuchtig schepje bovenop.