Nick Peeters.
Volledig scherm
Nick Peeters. © Foto Vertommen

Nummer 14 op lijst N-VA in Lubbeek: "Ik had banden met Schild & Vrienden"

LUBBEEKNick Peeters (21), een geschiedenisstudent die bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor N-VA opkomt in Lubbeek, bevestigt dat hij banden had met de rechtse jongerenbeweging Schild & Vrienden. "Het ging om praktische inzet tijdens activiteiten maar op een bepaald punt kon ik mij niet meer vinden in hun beweging."

 1. OH Leuven haalt zich woede van Jordaanse fans op de hals met Facebookpost van regenboogvlag: “Dit lijkt wel georganiseerde haatcampagne”
  PREMIUM
  Leuven

  OH Leuven haalt zich woede van Jordaanse fans op de hals met Facebook­post van regenboog­vlag: “Dit lijkt wel georgani­seer­de haatcampag­ne”

  Voetbalclub Oud-Heverlee Leuven heeft zich de woede van haar Jordaanse fans op de hals gehaald met een Facebookpost van de regenboogvlag. Ze vragen daarmee aandacht voor inclusie en diversiteit in het voetbal, maar bijna 900 volgers reageerden met een boos gezicht. De voetbalclub verwijderde bijna de helft van alle reacties en reageert geschokt. “Dit toont eens te meer aan hoe lang de weg naar acceptatie van deze gemeenschap nog is”, klinkt het.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees