Nick Peeters.
Volledig scherm
Nick Peeters. © Foto Vertommen

Nummer 14 op lijst N-VA in Lubbeek: "Ik had banden met Schild & Vrienden"

LUBBEEKNick Peeters (21), een geschiedenisstudent die bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor N-VA opkomt in Lubbeek, bevestigt dat hij banden had met de rechtse jongerenbeweging Schild & Vrienden. "Het ging om praktische inzet tijdens activiteiten maar op een bepaald punt kon ik mij niet meer vinden in hun beweging."

 1. Tanja (49), dé Vlaamse superfan van het Britse koningshuis, op de vooravond van het interview bij Oprah: “Over iedereen ken ik een smeuïg verhaal, behalve over de Queen”
  PREMIUM
  Tienen/Glabbeek

  Tanja (49), dé Vlaamse superfan van het Britse konings­huis, op de vooravond van het interview bij Oprah: “Over iedereen ken ik een smeuïg verhaal, behalve over de Queen”

  Amper 10 jaar was ze, toen ze tijdens een reisje naar Londen een speldje met een foto van het huwelijk van Charles en Diana vond op straat. “Sinds die dag ben ik zowat alles van het Britse koningshuis beginnen verzamelen en volg ik alle ontwikkelingen op de voet”, zegt Tanja Niesten (49) uit Tienen. Over de vete tussen Harry en Meghan en ‘The Firm’, zoals het Britse koningshuis wel wordt genoemd, heeft Tanja een uitgesproken mening. Op de vooravond van hét interview bij Oprah, gingen wij aan tafel zitten met dé Vlaamse superfan van het huis Windsor.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis