De Geestbeek in Lubbeek was even afgesloten om het wegdek proper te maken.
Volledig scherm
De Geestbeek in Lubbeek was even afgesloten om het wegdek proper te maken. © KAR

Man, verblind door zon, botst op andere auto

Aan de Geestbeek in Lubbeek is zaterdagvoormiddag een bestuurder op een andere auto ingereden. De Lubbekenaar werd wellicht verblind door de laagstaande zon. 

 1. LEKKER LOKAAL Takeaway: Ter Bogaerde in Aarschot levert verfijnde kost, ook al kregen we niet helemaal wat we bestelden
  PREMIUM
  Aarschot

  LEKKER LOKAAL Takeaway: Ter Bogaerde in Aarschot levert verfijnde kost, ook al kregen we niet helemaal wat we bestelden

  Wekelijks trekt een reporter incognito naar een restaurant in de regio om er voor u de kwaliteit van het eten te testen. In coronatijden halen ook wij noodgedwongen een menu af en proeven we van al dat lekkers in ons eigen kot. Deze week trekken we naar Ter Bogaerde in Aarschot van chef en oud leerling van de hotelschool Ter Duinen in Koksijde Gert Vandevorst. Onze verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen wanneer we zaterdagvoormiddag onze bestelling afhalen. Het wordt een culinaire beleving met opmerkingen. Meer recensies leest u in ons dossier.
 2. Britse variant breekt vooralsnog niet door in Leuven: “Bewoners WZC’s van Zorg Leuven krijgen deze week tweede spuitje”
  Leuven

  Britse variant breekt vooralsnog niet door in Leuven: “Bewoners WZC’s van Zorg Leuven krijgen deze week tweede spuitje”

  Tot op heden lijkt de doorbraak van de Britse of de Zuid-Afrikaans variant nog niet aan de orde in Leuven. Enkel in Home Vogelzang in Heverlee raakten 16 bewoners besmet maar die situatie is onder controle. Volgens burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) zit de stad ook op schema voor het vaccinatiecentrum in de Brabanthal: “En deze week krijgen de bewoners van de WZC’s van Zorg Leuven hun tweede inenting.”
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken