Het voetbalveld in Lubbeek.
Volledig scherm
Het voetbalveld in Lubbeek. © Vertommen

Lubbeek krijgt twee nieuwe multifunctionele kunstgrasvelden

LubbeekEr komen twee multifunctionele en toegankelijke kunstgrasvelden in Lubbeek. Een aan de sportsite in Lubbeek en een in Linden. De werken in Linden zijn enkele weken geleden gestart en de bedoeling is om op 1 september het kunstgrasveld te openen.

 1. Vader en zoon veroordeeld voor dealen op grote schaal: “Ik wilde mijn kind uit financiële problemen helpen”
  PREMIUM
  Lede/Haaltert/Erpe-Mere

  Vader en zoon veroor­deeld voor dealen op grote schaal: “Ik wilde mijn kind uit financiële problemen helpen”

  “Geef in de toekomst je zoon maar wat andere raad”. Dat sneerde de Dendermondse rechter maandag nog naar vader Eddy B. uit Lede. Die werd samen met zijn zoon Neil en nog twee andere betrokkenen veroordeeld voor dealen van drugs op grote schaal. Vader Eddy minimaliseerde zijn rol - “Ik ben trucker, scheidsrechter én heb een flexi-job, ik heb geen tijd om fulltime met drugs bezig te zijn” -, maar werd door het parket tóch aanzien als het hoofd van de bende.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 3. IN BEELD. peukvrije speeltuinen feestelijk ingespeeld tijdens Belle Air
  Leuven

  IN BEELD. peukvrije speeltui­nen feestelijk ingespeeld tijdens Belle Air

  Al sinds het begin van de zomervakantie bant Stad Leuven de sigaret, elektronisch of niet, op meer dan honderd openbare speel- en sportveldjes. Met het evenement ‘Balle Air in Belle Vue’ moest de afwijzing van de peuk in de speeltuin feestelijk worden afgetrapt met een buurtfeest, al zorgde een zomers onweer voor uitstel. Vandaag was het eindelijk zover. Enkele honderd kinderen genoten van talrijke attracties en workshop onder een stralende septemberzon.