Openbare verlichting.
Volledig scherm
Openbare verlichting. © Vertommen

Lubbeek gaat ‘s nachts straatverlichting doven tijdens weekdagen: “Meeste inbraken gebeuren tussen 14 en 22 uur”

LUBBEEKDe gemeente Lubbeek gaat tijdens weekdagen ‘s avonds en ‘s nachts de openbare verlichting doven tussen 23 en 5 uur, behalve op vrijdag-en zaterdagavond.

 1. Boekvoorstelling Filip Dewinter onder waakzaam oog van agenten verloopt verloopt zonder incident
  Aarschot

  Boekvoor­stel­ling Filip Dewinter onder waakzaam oog van agenten verloopt verloopt zonder incident

  Vlaams Belang Aarschot nodigde zaterdag Filip Dewinter uit om zijn laatste boek “Omvolking, de grote vervanging” komen voor te stellen aan hun leden en sympathisanten. Via sociale media had men dit event aangekondigd en via die we nodigde men tevens ‘iedereen’ uit. Net op die sociale media nam ‘iedereen’ dit niet in dank af en vreesde men een mogelijk incident. Ook politie was de berichtgeving op sociale media niet ontgaan en hield duidelijk een oogje in het zeil.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.