Jeroen Michiels blijft gezonde ambities koesteren met VK Linden.
Volledig scherm
Jeroen Michiels blijft gezonde ambities koesteren met VK Linden. © Jorghé Van Hecke

Jeroen Michiels en VK Linden bijten tanden stuk op Out-Hoegaarden (1-1): “Tweede periodetitel is nog altijd binnen bereik”

voetbal eerste provincialeIn eerste provinciale beet VK Linden zaterdagavond in eigen huis zijn tanden stuk op het stugge SC Hoegaarden-Outgaarden (1-1). Daardoor zou de felbegeerde tweede periodetitel wel eens in het gedrang kunnen komen voor groen-wit.

  1. Vergeet Open Vld Leuven want vanaf nu is het LvL: “Tijd om verandering te brengen, bijvoorbeeld in het mobiliteitsbeleid”
    PREMIUM

    Vergeet Open Vld Leuven want vanaf nu is het LvL: “Tijd om verande­ring te brengen, bijvoor­beeld in het mobili­teits­be­leid”

    De Leuvense liberalen laten de naam Open Vld achter zich met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2024. Opmerkelijke keuze maar volgens voorzitter Zjef Cokelaere is de nieuwe naam het logische gevolg van een vernieuwingsoperatie die van start ging toen Alexandra Roumans het roer overnam van Rik Daems als fractievoorzitter. Blijft de vraag van één miljoen: wie wordt het kopstuk in Leuven voor de blauwe partij?
    Leuven