Michel en Christine van Garage Michel aan de Ganzendries in Lubbeek.
Volledig scherm
Michel en Christine van Garage Michel aan de Ganzendries in Lubbeek. © Vertommen

Garage Michel ziet jaar vol wegenwerken met lede ogen tegemoet: “Dit gaat ons klanten kosten”

Michel Renard en Christine Cortens van Garage Michel op de Ganzendries maken zich zorgen over de nakende wegenwerken in hun straat. Nog tot volgende week dinsdag zijn de Pellenbergstraat en de Ganzendries afgesloten. Vanaf augustus zullen dan meer dan een jaar rioleringswerken plaatsvinden. “Het zal moeilijke worden om al onze klanten te behouden”, zuchten ze.

2 reacties

 • Inge Evrard

  2 jaar geleden
  Schandalig van de gemeente Lubbeek! Ik wou vorige week naar mijn werk rijden en mijn straat sluit aan op de wegomleiding, dit moest ik dus maar ruiken. Gevolg: te laat op mijn werk. Haasrode oprit niet meer beschikbaar, binnenkort een jaar langs Boutersem, leuk is anders...
 • Kelly Mertens

  2 jaar geleden
  Wat een gek gedoe ,, ik rij nu een 20 min langer naar men werk en dan nog eens 8 maand erbij
 1. Politiecombi wordt schoolbusje in het West-Afrikaanse Gambia: “Klein steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het dorp”
  PREMIUM
  Lubbeek

  Politiecom­bi wordt schoolbus­je in het West-Afrikaanse Gambia: “Klein steentje bijdragen aan de ontwikke­ling van het dorp”

  In het Afrikaanse land Gambia brengen ze binnenkort de kinderen naar school in... een politiecombi uit Lubbeek. Normaal verkoopt de lokale politie haar oude wagens aan de hoogste bieder, maar deze keer besloot ze in te gaan op de vraag van de vzw Halaai Xale. Zij willen het voertuig gebruiken ter ondersteuning van hun werking in Gambia. De politie ging er graag op in.
 2. Leuvens innovatiefestival and& pakt uit met eventbeleving van de toekomst: “Fysiek en digitaal lopen door elkaar op hybride platform HYBR”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvens innovatie­fes­ti­val and& pakt uit met eventbele­ving van de toekomst: “Fysiek en digitaal lopen door elkaar op hybride platform HYBR”

  Vandaag gaat het Leuvense festival and& van start en dat is lang niet evident in coronatijden. Toch hebben de organisatoren een antwoord gevonden om een innovatiefestival die naam waardig te organiseren dat voldoet aan de coronamaatregelen. “We lanceren met HYBR een uniek hybride platform dat bezoekers on- en offline met elkaar connecteert. Dit is volgens ons de toekomst voor elk netwerkevent”, zegt Pieter Goiris.
 3. CARE4KIDS zet in op psychosociale ondersteuning van kinderen en jongeren: “Focus op samenwerking met scholen”, zegt psychologe Janne Houben
  Leuven

  CARE4KIDS zet in op psychosoci­a­le ondersteu­ning van kinderen en jongeren: “Focus op samenwer­king met scholen”, zegt psychologe Janne Houben

  Kinderen en jongeren met een immuundeficiëntie moeten al erg jong leren omgaan met hun zeldzame aandoening. De afdeling kinderimmuundeficiënties van UZ Leuven lanceert nu project CARE4KIDS dat focust op de psychosociale ondersteuning van jonge patiënten. Aan het begin van de wereldwijde ‘Week van de primaire immuundeficiëntie’ legt psychologe Janne Houben uit waarom dat zo belangrijk is.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af