DJ Gert Langendries werd vorige week maandag gestoken met een bierglas tijdens de kermisfuif in Binkom.
Volledig scherm
DJ Gert Langendries werd vorige week maandag gestoken met een bierglas tijdens de kermisfuif in Binkom. © Vertommen

DJ Gert getuigt na aanval op kermisfuif: “Drie zenuwbanen doorgesneden door laffe dader”

Gert Langendries (38) uit Boutersem stond voor de vierde keer geboekt op de affiche van Binkom Kermis, een jaarlijks terugkerend feest dat vorige week maandag plaatsvond. Een week later heeft Gert -dj Gert tijdens fuiven- zowat de hele tijd in ziekenhuizen doorgebracht nadat de 17-jarige S.D., die nota bene in dezelfde straat in Boutersem woont, hem met een bierglas in de hals stak. Gert staat voor een erg zware herstelperiode van minstens anderhalf jaar. Zijn longcapaciteit zal nooit meer dezelfde zijn.

11 reacties

 • Jos Dupont

  2 jaar geleden
  Die 17 jarige is een gangster en zal zijn hele leven nog veel leed achter zich meesleuren !!
 • Eduard Vanderheyden

  2 jaar geleden
  Een gepaste straf zou zijn om iemand te respecteren. 1 jaar ( legerdienst onbetaald) 17 jaar wel dat is de geschikte leeftijd. En niet alle dagen naar huis. Bij problemen tijdens deze gemeenschapsdienst dan maar naar de cel.
 • Andy Bors

  2 jaar geleden
  Het verbaast me altijd hoe rustig familie en vrienden van de slachtoffers blijven in situaties zoals deze. Ik kan u garanderen dat dat stukske krapuul EN familie had kunnen vluchten voor zijn leven als dat in onze familie of vriendenkring was gebeurd.
 • Rudi Swinnen

  2 jaar geleden
  Hopelijk stelt het gerecht deze keer een voorbeeld en geeft dat soort crapuul een straf die hij zich zijn leven lang zal herinneren . De puberende jeugd moet duidelijk gemaakt worden dat zulke handelingen onaanvaardbaar zijn in onze maatschappij . Met een werkstrafje zoals gewoonlijk wordt dat niet echt duidelijk gemaakt .
 • Kristof Neesen

  2 jaar geleden
  Andere kant verhaal ook graag?
 1. Burgemeester Ridouani opent nieuw kinderdagverblijf in Heverlee: “Een fantastisch team waar we het volste vertrouwen in hebben”
  Leuven

  Burgemees­ter Ridouani opent nieuw kinderdag­ver­blijf in Heverlee: “Een fantas­tisch team waar we het volste vertrouwen in hebben”

  ‘Kinderparadijs’ heeft zondag een nieuwe vestiging in Heverlee geopend in het bijzijn van burgemeester Mohammed Ridouani (Vooruit). Het kinderdagverblijf stelt de deuren ook bewust open voor kwetsbare gezinnen. “Hiermee willen we aantonen dat sociaal ondernemerschap perfect combineerbaar is met aandacht voor de kwetsbaren in onze maatschappij”, zegt Fatima Khouili (35).
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant